B*SCH Was Here

bheroes_web_boschwashere

EVERYWERE/ Doorlopend / Vrijdag & Zaterdag

B*THERE festival en Jongeren Ambassadeurs Den Bosch presenteren samen met zo’n 35 enthousiastelingen uit de stad een supertof drieluik geïnspireerd op het werk van de wereldberoemde Jheronimus Bosch.

Drie interactieve concepten gebruiken kunst, theater en performances om bezoekers mee te nemen in het werk van de wereldberoemde Jheronimus Bosch.

Stap in De Hooiwagen, de Tuin der Lusten of het Laatste Oordeel! B*SCH Was Here laat zien hoe een jonge generatie Bosschenaren de wereld van Jheronimus Bosch anno 2016 beleeft.

The mysterious mind of Jheronimus Bosch is vrij toegankelijk. Toegang tot Het Experiment en de Secret Stage is inbegrepen bij de tickets voor B*THERE festival. Deze zijn te koop via www.b-there.nl/tickets/

Het Experiment
He! IJdeltuit, vreetzak, vechtersbaasje! Welke van de zeven zondes past het meest bij jou? Een groep actieve, creatieve jonge Bosschenaren heeft in de afgelopen weken een interactief concept ontwikkeld rondom de zeven zonden. In deze secret area gaan we aan de hand van deze zonden uitdagende experimenten aan met bezoekers.
Laat je meevoeren naar Jheronimus Bosch’ Tuin der Lusten en ontdek hoe jij de zonden uit Jheronimus Bosch’ Tuin der Lusten nu, in 2016, ervaart.

B*SCH Was Here area @ B*THERE festival, doorlopend

The mysterious mind of Jheronimus Bosch
Tegen het vallen van de nacht neemt Beeldjutters je mee in het brein Jheronimus Bosch. Een mengeling van videoprojecties, dans en theater creëren op Bosch’ Hooiwagen geïnspireerde, rafelachtige beelden.
Beleef zijn mysterious mind tijdens deze surrealistische wandeling op een nog geheime locatie.

Vertrek vanaf [CONTAINER..] Parade, duur ± 15 minuten.

Secret Stage
Ergens op de Parade vind je een groot geheim.. een verborgen plek temidden van de stages, barren, eettentjes en containers. Een geheime area waar theatrale en interactieve performances plaatsvinden.
Zoek de ‘B*SCH was Here Secret Stage’ en vind Jheronimus Bosch.

Ergens @ B*THERE festival terrein, doorlopend.

B*SCH Was Here vindt plaats op uitnodiging van B*THERE festival en Jongeren Ambassadeurs ’s Hertogenbosch en wordt gerealiseerd door 35 enthousiaste jongeren uit de stad. In dit project wordt onder andere samengewerkt met Studi073, Senself, Dukebox, Divers, Bosch Art Support en Koning Willem I College (MAP-lab en STERK).